Bezglutenowe,  Deser,  Drugie danie,  Obiad,  Śniadania i kolacje

Wrap-y Schar na ciepło z truskawkami, bananem i masłem orzechowym

Kto jadł wersję Wrap-ów Schar na słodko? Totalnie zakochaliśmy się w tym smaku. Truskawki, banan, masło orzechowe…i nic więcej nie potrzeba do szczęścia.

Koniecznie spróbujcie tej wersji. Zapewniam, że posmakuje każdemu.

4 porcje

15 minut

Składniki:

2 wrapy Schar
12 dużych truskawek
2 banany
masło orzechowe

Sposób przygotowania:

Wrapy smarujemy masłem orzechowym.
Na każdym układamy pokrojone truskawki i banany.
Układamy na patelni z łyżką masła i podsmażamy.
Można podać posypane startą czekoladą.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *