Bezglutenowe,  Śniadania i kolacje

Hot-dog z kiełbaską wołową od GROT

Kolejny pomysł na BYCZE SMAKI. Tym razem hot-dog z kiełbaską wołową od ZPM GROT.

Wystarczy pół bagietka, kiełbaski, trochę warzyw, ketchup, musztarda, majonez….i pomysł na obiad gotowy!

Składniki:

kiełbaski wołowe od ZPM GROT
bułki-półbagietki
musztarda
majonez
ketchup
musztarda
ser żółty
ogórki kiszone
pomidory
mieszanka sałat

Sposób przygotowania:

Kiełbaski podgrzewamy w wodzie.
Pół bagietki należy przekroić na pół i podpiec w piekarniku lub opiekaczu, aby na wierzchu się lekko przypiekły.
Ogórki i pomidory kroimy na plasterki.
Pół bagietkę smarujemy musztardą, układamy plaster sera żółtego, wkładamy kiełbaskę, polewamy ketchupem, układamy sałatę/ kapustę, smarujemy majonezem, układamy ogórki i pomidory.

Gotowe:)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *