Bezglutenowe,  Deser,  Śniadania i kolacje

Dżem z gruszek z imbirem i nutą korzenną

Lato🌞 może dzisiaj z samego rana słońce nas nie rozpieszcza, za to na talerzu rarytasy, które daje nam lato🌞☀️
Przygotowania do jesieni czas zacząć i zrobić zapasy z owoców. Na śniadanie grzanki z jeszcze ciepłym DŻEMEM z GRUSZEK, IMBIREM, KARDAMONEM i CYNAMONEM. Prawdziwa petarda👍 A wy jakie już przetwory szykujecie na jesień i zimę?? Pochwalcie się 😊
Smakuje w każdej postaci…z grzankami, naleśnikami, racuchami, do tarty, a nawet sam😉 Ten dżem ma fajny ostry posmak z jednoczesną słodyczą i wyczuwalnym kwaśnym smakiem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *